• Persoonlijk Kunstwerk van jouw foto
  • Gratis Verzending vanaf € 30,- (NL)
  • Volledige Pakketten
  • 100% Steentjesgarantie

Dikke Dames

 

De grootste collectie Dikke Dames Diamond Paintings in Nederland vind je natuurlijk bij Angels Diamond Painting!

Diamond Painting is een geweldige manier om je creativiteit te uiten en een prachtig kunstwerk te maken voor in huis. Als je fan bent van Dikke Dames, dan zijn onderstaande Diamond Paintings van Dikke Dames echt iets voor jou!

Met onze Diamond Paintings in deze categorie kun je genieten van de unieke schoonheid van deze grappige en charmante vrouwen. Van gezellige avondjes uit tot ontspannen dagen aan het strand, er zijn verschillende ontwerpen beschikbaar om uit te kiezen.

Het maken van een Diamond Painting is eenvoudig en ontspannend. Het enige dat je nodig hebt is het complete Diamond Painting pakket van Angels Diamond Painting waarin alle benodigdheden zitten. Het is een geweldige activiteit om alleen te doen of samen met vrienden en familie.

Wanneer je aan een Diamond Painting werkt, zul je merken dat je al snel in een staat van ontspanning terechtkomt. Het is een meditatieve activiteit die je helpt om je gedachten te kalmeren en je geest te ontspannen. Bovendien zul je trots zijn op het resultaat wanneer je klaar bent.

Als je op zoek bent naar een unieke decoratie voor in huis of een speciaal cadeau voor iemand die van Dikke Dames houdt, dan is een Diamond Painting in deze categorie de perfecte keuze. Het is een geweldige manier om je creatieve kant te uiten en tegelijkertijd een prachtig kunstwerk te maken dat je voor altijd koestert.

Ontdek onze collectie Diamond Paintings in de categorie Dikke Dames en begin vandaag nog met het maken van een prachtig kunstwerk.

 

Wij leveren je een compleet Diamond Painting pakket wat bestaat uit alle benodigde materialen om direct te kunnen starten. Wij leveren onze pakketten met 20% meer steentjes, zodat je altijd voldoende hebt. Mocht je onverhoopt toch tekort komen leveren wij deze gratis na.

Deze complete Diamond Painting pakketten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, in ronde en vierkante steentjes en worden op maat voor je gemaakt.