Retourneren

 

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@angelsdiamondpainting.nl.
Je hebt na annulering nog 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour sturen naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen ongeveer € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product gebruikt, beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we de retour helaas niet goedkeuren. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Stappenplan retourzending

- Stuur een mail naar info@angelsdiamondpainting.nl. Zet in je mail jouw gegevens, het factuurnummer en het artikel dat je wilt retourneren

- Download het onderstaande herroepingsformulier, vul deze in en stuur deze samen met het artikel dat je wilt retourneren op naar:

                      Angels Diamond Painting

                      Dever 44

                      2036 HG Haarlem

- Verpak de producten in de verpakking waarin je het artikel hebt ontvangen

- Schrijf het retouradres op de verpakking

- Frankeer het pakket. De kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de koper. Je hebt zelf de keuze met welke bezorgdienst je wilt versturen.

Je kunt het formulier HIER downloaden.

Retourvoorwaarden

  • Retourkosten zijn voor rekening van de klant en ook de eventuele risico’s van het verzending is de verantwoording van de klant en kunnen niet verhaald worden op Angels Diamond Painting.
  • Wij adviseren om je retour te verzenden met een track & trace code. Wanneer je het met een postzegel verzend en het raakt kwijt in de post is dit voor eigen risico van de klant.
  • Retoursturen kan alleen binnen de genoemde 14 dagen, met herroepingsformulier en na aanmelding van je retour. Indien je niet aan deze voorwaarden voldoet wordt het niet meer als retour verwerkt.
  • Alle geretourneerde artikelen moeten ongebruikt en onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten. Wij raden aan het artikel in een luchtkussenenvelop of een brievenbusdoos te versturen, zodat het niet kan beschadigen.
  • Retourzendingen met onvoldoende porto worden niet door ons aanvaard.

Terugbetaling

Zodra wij jouw retourzending (conform de hier gestelde voorwaarden) hebben ontvangen zullen wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag inclusief de door ons gemaakte verzendkosten terugstorten op hetzelfde rekeningnummer waarmee je hebt betaald. 

Uitzondering

  • De door ons gemaakte verzendkosten worden alleen vergoed, als de gehele bestelling wordt geretourneerd. Als er een deel van de bestelling wordt geretourneerd, worden de door ons gemaakte verzendkosten niet vergoed.
  • Indien je een deel van je bestelling retourneerd en daardoor het totaalbedrag van de oorspronkelijke order onder de € 30,00 komt, worden de door ons gemaakt verzendkosten voor de oorspronkelijke order in rekening gebracht en verrekend met je retourbedrag.

Ruilen

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@angelsdiamondpainting.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Uitzondering

Voor Diamond Painting pakketten die speciaal voor jou worden gemaakt of besteld is annuleren en/of retourneren helaas niet mogelijk. Dit geldt voor alle artikelen met een levertijd van 7 tot 21 werkdagen. Bij ieder artikel staat vermeld of deze op maat voor je wordt gemaakt.

Ook een overschrijding van de verwachte levertijd is geen reden tot annulering of retournering van je bestelling. Mocht de verwachte levertijd niet gehaald worden dan zullen wij voor het verstrijken van de levertijd dit middels een email laten weten.