• Persoonlijk Kunstwerk van jouw foto
  • Gratis Verzending vanaf € 30,- (NL)
  • Volledige Pakketten
  • 100% Steentjesgarantie

Eigen Foto / Custom Diamond Painting

 

Bij Angels Diamond Painting kun je je leukste en mooiste foto of afbeelding laten omzetten in een Eigen Foto Diamond Painting oftewel Custom Diamond Painting. Ben jij op zoek naar een originele manier om jouw dierbare foto of afbeelding een mooi plekje in huis te geven? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Een Eigen Foto Diamond Painting is natuurlijk leuk voor jezelf maar ook een heel leuk cadeau voor iemand anders! Dan kun je denken aan verjaardagen, Sinterklaas en Kerst.

 

Hoe bestel je?

💎 Kies hieronder het juiste formaat

💎 Kies voor vierkante of ronde steentjes 

💎 Upload je foto

💎 Klik op bestellen

 

Layout aanvragen?

Wil je liever eerst een layout aanvragen of wil je nog advies vragen over de grootte of het formaat van de Diamond Painting, dan is dat natuurlijk altijd mogelijk.

Je kan ons een layout aanvraag sturen door HIER te klikken. 

 Verander jouw foto in een kunstwerk door Diamond Painting

Met een Diamond Painting Eigen Foto kun je jouw favoriete foto of afbeelding op een heel bijzondere manier in huis ophangen. Een Diamond Painting bestaat uit allemaal vierkante of ronde diamond steentjes die je op een zelfklevend canvas plakt. Door alle kleine diamond steentjes (diamantjes) verandert jouw foto ineens in een prachtig kunstwerk.

Dit alles kun je heerlijk ontspannen thuis doen met het Diamond Painting Eigen Foto van Angels Diamond Painting. Voordat je aan dit leuke pakket kan beginnen moet je eerst een foto of afbeelding kiezen die je op deze manier wil bewerken. Dit kan iedere foto of afbeelding zijn. Het kan een gezinsfoto, je kinderen of je dieren zijn. Maar je kan natuurlijk ook kiezen voor je favoriete artiest, zanger, acteur of voetballer. Alles is werkelijk mogelijk.

Een Diamond Painting Eigen Foto is een echte aanrader en wat is er nou leuker dan een tastbare herinnering aan de muur waar je enorm trots op mag zijn. Laat nu je mooiste foto's of afbeeldingen omzetten naar een unieke Eigen Foto Diamond Painting.

Wat zit er in je Diamond Painting Eigen Foto pakket?

Nadat jij je Diamond Painting Eigen Foto pakket van Angels Diamond Painting hebt ontvangen kun je heerlijk aan de slag. Het is een compleet Diamond Painting pakket met daarin:

Jouw foto op (zelfklevend) canvas

Alle benodigde steentjes

Toolsetje met daarin een pennetje, schudbakje, pincet en wax

Hoe maak ik een Diamond Painting Eigen Foto?

Als je een Diamond Painting Eigen Foto gaat bestellen heb je kunnen kiezen uit verschillende mogelijkheden. Je hebt moeten bepalen of welk formaat je je Diamond Painting wilt bestellen en of je wilt werken met vierkante of ronde diamond painting steentjes. Nadat je je bestelling van Angels Diamond Painting hebt ontvangen kun je beginnen met het maken van je eigen kunstwerk voor aan de muur. 

De verschillende gekleurde diamond painting steentjes hebben een kleurcode die overeenkomt met de kleurcodes op het zelfklevende canvas. Deze zijn op je canvas aan de zijkant gedrukt.

Het is slim om per kleur te werken, dus iedere keer 1 kleur diamond painting steentjes in je schudbakje te leggen. Door het schudbakje komen de diamond painting steentjes met de bolle kant naar boven te liggen.

De diamond painting pen druk je in het stukje wax waardoor er een bolletje wax in het uiteinde van de pen komt te zitten. Hierna kun je de diamond painting steentjes met de pen oppakken. Vervolgens druk je ze op het canvas op de juiste plek. Als deze niet helemaal recht ligt kun je deze met het bijgeleverde pincet rechtleggen. Mocht je daar nu een beetje hulp bij willen dan kun je een hulpliniaal bestellen. Deze zijn er voor vierkante en ronde steentjes en hierdoor komen je diamond painting steentjes perfect recht te liggen op je canvas.

Op deze manier kun je dus jouw Diamond Painting Eigen Foto maken. Hier ga je urenlang plezier van hebben.

Wat zijn de voordelen van Diamond Painting?

Diamond Painting zorgt dat je kunnen ontspannen, verminderd stress, geeft je meer geduld, verhoogt je zelfvertrouwen, brengt eventuele stemmingswisselingen in evenwicht, ontwikkelt je fijne motoriek en niet geheel onbelangrijk, met Diamond Painting heb je altijd een prachtige decoratie voor in huis!