Eigen Foto / Custom Diamond Painting

Bij Angels Diamond Painting maken we van jouw favoriete foto of afbeelding een prachtige Eigen Foto Diamond Painting, ook wel Custom Diamond Painting genoemd.

Wil je jouw speciale foto of afbeelding op een unieke manier in huis tonen? Dan zit je bij ons goed. Wij maken van jouw belangrijkste en mooiste herinneringen een gepersonaliseerde Diamond Painting.

Of het nu voor jezelf is of als cadeau, een Eigen Foto Diamond Painting is perfect voor bijzondere momenten zoals verjaardagen, Sinterklaas en Kerst.

Hoe bestel je?

💎 Klik hieronder op Eigen Foto Diamond Painting

💎 Kies de juiste afmeting

💎 Kies voor vierkante of ronde steentjes 

💎 Upload je foto

💎 Klik op "In de Winkelwagen" en rond je bestelling af.


Compleet Diamond Painting pakket met daarin:
✓ Zelfklevend Canvas
✓ Alle benodigde steentjes
✓ Toolsetje met een pen, schudbakje en wax

Verzending en betaling:
✓ Verzendkosten vanaf € 3,95
✓ Gratis verzending vanaf € 30,00
✓ Wordt op maat voor je gemaakt
✓ Levertijd 7-21 werkdagen
Veilig betalen via iDeal, Sofort Banking, Bancontact of Giropay
Achteraf betalen mogelijk via Klarna


Layout aanvragen?

Wil je liever eerst een layout aanvragen of wil je nog advies vragen over de grootte of het formaat van de Diamond Painting, dan is dat natuurlijk altijd mogelijk.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.


Formaat foto of afbeelding

Het is belangrijk dat je goed oplet welk formaat je foto of afbeelding heeft.

Is jouw foto of afbeelding vierkant, kies dan een vierkant formaat. Heeft jouw foto of afbeelding een rechthoekige afmeting, kies dan een rechthoekig formaat. 

Mocht je dit niet doen dan zullen wij de foto of afbeelding moeten bewerken om het gewenste formaat en resultaat te kunnen behalen.

Hoe groot?

Hoe groter het formaat, hoe mooier je Diamond Painting wordt!

Als je een klein formaat kiest moet je er rekening mee houden dat deze minder gedetailleerd is dan een groter formaat. Voor een foto of afbeelding met veel details raden wij een groot formaat aan.

Wil je zeker weten of je foto of afbeelding duidelijk wordt als Diamond Painting? Vraag dan kosteloos een Layout aan bij ons!

Tevreden?

Zorg ervoor dat je tevreden bent met het toevoegen van de foto en het formaat dat je kiest voordat je je Diamond Painting Eigen Foto besteld.

Een Diamond Painting Eigen Foto kun je namelijk niet retour sturen.

Uiteraard kun je altijd voordat je een Diamond Painting Eigen Foto besteld kosteloos een Layout aanvragen.


Gratis verzending vanaf €30,- binnen Nederland.

Bereikbaar via Whatsapp, Email, Facebook of Instagram.

Veilig betalen via iDeal, Paypal, Bancontact, Giropay of achteraf via Klarna.

Volledige pakketten, je kunt direct starten.

Kom je steentjes tekort dan leveren wij deze kosteloos na.


Eigen Foto Diamond Painting

Verander jouw foto in een kunstwerk door Diamond Painting

Met een Eigen Foto Diamond Painting kun je jouw favoriete foto of afbeelding op een heel bijzondere manier in huis ophangen. Een Diamond Painting bestaat uit allemaal vierkante of ronde diamond steentjes die je op een zelfklevend canvas plakt. Door alle kleine diamond painting steentjes (diamantjes) verandert jouw foto ineens in een prachtig kunstwerk.

Dit alles kun je heerlijk ontspannen thuis doen met het Eigen Foto Diamond Painting pakket van Angels Diamond Painting. Voordat je aan dit leuke pakket kan beginnen moet je eerst een foto of afbeelding kiezen die je op deze manier wil bewerken.

Dit kan iedere foto of afbeelding zijn. Het kan een gezinsfoto, je kinderen of je dieren zijn. Maar je kan natuurlijk ook kiezen voor je favoriete artiest, zanger, acteur of voetballer. Alles is werkelijk mogelijk.

Een Eigen Foto Diamond Painting is een echte aanrader en wat is er nou leuker dan een tastbare herinnering aan de muur waar je enorm trots op mag zijn.

Laat nu je mooiste foto's of afbeeldingen omzetten naar een unieke Eigen Foto Diamond Painting.

Wat zit er in je Eigen Foto Diamond Painting pakket?

Nadat jij je Eigen Foto Diamond Painting pakket van Angels Diamond Painting hebt ontvangen kun je heerlijk aan de slag. Het is een compleet Diamond Painting pakket met daarin:

Jouw foto of afbeelding op (zelfklevend) canvas

Alle benodigde steentjes

Toolsetje met daarin een pennetje, schudbakje, pincet en wax

Hoe maak ik een Eigen Foto Diamond Painting?

Als je een Eigen Foto Diamond Painting gaat bestellen heb je kunnen kiezen uit verschillende mogelijkheden. Je hebt moeten bepalen op welk formaat je je Diamond Painting wilt bestellen en of je wilt werken met vierkante of ronde diamond painting steentjes. Nadat je je bestelling van Angels Diamond Painting hebt ontvangen kun je beginnen met het maken van je eigen kunstwerk voor aan de muur. 

De verschillende gekleurde diamond painting steentjes hebben een kleurcode die overeenkomt met de kleurcodes op het zelfklevende canvas. Deze zijn op je canvas aan de zijkant gedrukt.

Het is slim om per kleur te werken, dus iedere keer 1 kleur diamond painting steentjes in je schudbakje te leggen. Door het schudbakje komen de Diamond Painting steentjes met de bolle kant naar boven te liggen.

De Diamond Painting pen druk je in het stukje wax waardoor er een bolletje wax in het uiteinde van de pen komt te zitten. Hierna kun je de Diamond Painting steentjes met de pen oppakken. Vervolgens druk je ze op het canvas op de juiste plek.

Als deze niet helemaal recht ligt kun je deze met het bijgeleverde pincet rechtleggen. Mocht je daar nu een beetje hulp bij willen dan kun je een hulpliniaal bestellen. Deze zijn er voor vierkante en ronde steentjes en hierdoor komen je Diamond Painting steentjes perfect recht te liggen op je canvas.

Op deze manier kun je dus jouw Eigen Foto Diamond Painting maken. Hier ga je urenlang plezier van hebben.

Wat zijn de voordelen van Diamond Painting?

Diamond Painting zorgt dat je kunnen ontspannen, verminderd stress, geeft je meer geduld, verhoogt je zelfvertrouwen, brengt eventuele stemmingswisselingen in evenwicht, ontwikkelt je fijne motoriek en niet geheel onbelangrijk, met Diamond Painting heb je altijd een prachtige decoratie voor in huis!