Spreuken & Teksten

 

Ben je op zoek naar een leuke, grappige of inspirerende Diamond Painting met een tekst of een spreuk? Angels Diamond Painting heeft een uniek en uitgebreid assortiment Diamond Paintings in de collectie. Van humor tot wijsheid, van houten tekstborden tot krijtborden, ze zijn allemaal beschikbaar in onze collectie.

Zo is er een Diamond Painting tekst met Home, Love en er zijn ook leuke Diamond Paintings met teksten over Bakken en Honden en Katten.

Diamond Paintings met teksten en spreuken zijn er in heel veel verschillende soorten, kleursamenstellingen, formaten en vierkante of ronde steentjes.

Een Diamond Painting met een mooie tekst of spreuk is overal wel een succes om op te hangen. Zo kunnen ze in de keuken, eetkamer, tuin, woonkamer of op de slaapkamer extra sfeer toevoegen.

Een bepaalde spreuk of tekst heeft vaak een grote betekenis en hoe kan je het beter verwoorden dan door er een Diamond Painting van te maken. Een Diamond Painting met een lieve, grappige of mooie tekst mag dan ook niet in je collectie ontbreken! Er is altijd wel een Diamond Painting spreuk of tekst te vinden die aan jouw persoonlijke wensen voldoet.

 

Wij leveren je een compleet Diamond Painting pakket wat bestaat uit alle benodigde materialen om direct te kunnen starten. Wij leveren onze pakketten met 20% meer steentjes, zodat je altijd voldoende hebt. Mocht je onverhoopt toch tekort komen leveren wij deze gratis na.

Deze complete Diamond Painting pakketten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, in ronde en vierkante steentjes en worden op maat voor je gemaakt.