Oude Meesters

 

Wil je een Oude Meester als Diamond Painting aan je muur? Dat kan nu met deze Diamond Painting reproducties.

De bekende meesters zijn schilders die zijn opgeleid door het schildersgilde. Deze groep van schilders werkten vanaf halverwege 1300 tot ongeveer 1800 in Europa, maar waren bijvoorbeeld ook beeldhouwers of ander soort kunstenaars.

Maar naast dat het een betekenis heeft voor deze groep schilders, kan het woord “Oude meester” ook specifiek slaan op een schilderij of tekening die gemaakt is in deze periode. Deze schilderijen zijn erg waardevol en hangen meestal in een museum of behoren tot een privé collectie.

In ons assortiment van Oude Meesters vind je altijd een prachtig schilderij voor aan de muur. Diamond Paintings van Johannes Vermeer, Rembrandt van Rijn, Vincent van Gogh maar nog veel meer, denkende aan de bekende stilleven schilderijen of het laatste avondmaal van Leonardo da Vinci.

Angels Diamond Painting heeft een uitgebreid assortiment aan Diamond Painting Oude Meesters, zodat je voor een voordelige prijs een prachtig kunststuk aan de muur kunt hangen.

 

Wij leveren je een compleet Diamond Painting pakket wat bestaat uit alle benodigde materialen om direct te kunnen starten. Wij leveren onze pakketten met 20% meer steentjes, zodat je altijd voldoende hebt. Mocht je onverhoopt toch tekort komen leveren wij deze gratis na.

Deze complete Diamond Painting pakketten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, in ronde en vierkante steentjes en worden op maat voor je gemaakt.

 


Gratis verzending vanaf €30,- binnen Nederland.

 

Bereikbaar via Whatsapp, Email, Facebook of Instagram.

 

Veilig betalen via iDeal, Paypal, Bancontact, Giropay of achteraf via Klarna.

 

Volledige pakketten, je kunt direct starten.

 

Kom je steentjes tekort dan leveren wij deze kosteloos na.

 


Angels Diamond Painting

 

Angels Diamond Painting: Dé webshop voor betaalbare Diamond Paintings en handige Tools

Diamond Painting is de populaire hobby waar iedereen het over heeft. Met Diamond Painting kun je nu de leukste en mooiste schilderijen zelf maken. Met een speciale pen plaats je de steentjes op een voorbedrukte afbeelding op canvas. Deze is al voorzien van een plaklaag dus geen geknoei met lijm.

Diamond Painting is voor jong en oud, makkelijk om te maken, leuk, ontspannend en het verminderd stress.

Wat is Diamond Painting?

De naam Diamond Painting verraad het al een beetje, schilderen met diamanten. Dat is het echter niet, wel spelen diamantjes een grote rol. Uiteraard werk je niet met echte diamantjes, want dan is deze hobby niet meer betaalbaar.

Sommige mensen vergelijken het met een kruising tussen borduren en schilderen op nummer, terwijl anderen het meer op mozaïeken, ministeck of pixelen vinden lijken.

In het Engels wordt Diamond Painting ook wel diamond embroidery genoemd, dit slaat terug op het borduren want 'embroider' betekent borduren. Bij borduren bewerken we een stukje stof met kleine steekjes, zodat deze na vele uren werk een prachtig geheel vormen van een afbeelding.

Bij Diamond Painting doe je hetzelfde als bij borduren, alleen zonder naald en draad. Je gebruikt kleine diamant-achtige steentjes die op het zelfklevende canvas worden gelegd zodat het een schitterend geheel wordt.

Als cadeau of voor jezelf

Ben je op zoek naar een echt leuk, creatief, origineel en persoonlijk cadeau? Dan ben je bij Angels Diamond Painting aan het juiste adres. Met onze Diamond Painting pakketten heb je ontelbare mogelijkheden om gepersonaliseerde Diamond Paintings te bestellen om cadeau te geven of voor jezelf.  Je kan kiezen uit talloze unieke ontwerpen. Onze Diamond Paintings zijn de perfecte cadeaus voor jong en oud!

Onze kwaliteit

Angels Diamond Painting heeft jarenlange ervaring en inmiddels veel tijd geïnvesteerd en onderzoek gedaan om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van onze producten aan al je verwachtingen voldoet. Met onze uitstekende kwaliteit garanderen wij dat de beste, mooiste en voordeligste Diamond Paintings bij jou thuis worden geleverd.

Eigen Foto of Custom Diamond Painting

Uiteraard kun je bij Angels Diamond Painting je mooiste, leukste of dierbaarste foto laten omzetten in een Custom Diamond Painting (Diamond Painting van je eigen foto). Deze Custom Diamond Painting maken wij op maat voor je. Natuurlijk in de uitstekende kwaliteit die je van ons gewend bent. Omdat wij altijd persoonlijk contact hebben met onze klanten, overleggen wij voordat de bestelling wordt geplaatst over het formaat van je foto en ontvang je van ons altijd 1 of 2 layouts. Zodat je van tevoren weet hoe je Custom Diamond Painting er uit komt te zien.

Waarom bestellen bij Angels Diamond Painting?

Beveiligde betaling

Om jouw persoonlijke en financiële gegevens 100% te beschermen gebruiken wij de meest moderne SSL Secure encryptie voor elke betaling. Uiteraard kun je bij Angels Diamond Painting ook achteraf betalen door gebruik te maken van Klarna.

100% Steentjes Garantie

Wij leveren onze pakketten met 20% meer steentjes, zodat je altijd voldoende hebt. Mocht je onverhoopt toch tekort komen leveren wij deze uiteraard gratis na.

Klantenservice

Angels Diamond Painting staat iedere werkdag voor je klaar. Wij denken in oplossingen en proberen altijd om samen met jou de beste manier te vinden op je klacht op te lossen. Wij zijn trots op onze persoonlijke service.

Ingepakt als een cadeautje

Wij worden blij van iedere bestelling, groot of klein en wij pakken daarom ook iedere bestelling in als een cadeautje. Zo is iedere bestelling een feestje om uit te pakken.

Elke week nieuwe designs

Iedere week komen er bij Angels Diamond Painting nieuwe ontwerpen online en uiteraard hebben wij ook de meest handige en leuke tools en accessoires in onze webshop staan.

Waarom je een Diamond Painting Pakket van Angels Diamond Painting moet proberen?

In deze hectische en drukke tijd is het belangrijk om tot rust te komen en tijd voor jezelf vrij te maken. Diamond Painting is hier ideaal voor en zonder dat je het door hebt verlies je jezelf helemaal in deze heerlijke ontspannende hobby! Omdat wij uitstekende en betaalbare kwaliteit leveren kun je heerlijk ontspannen met een Diamond Painting pakket van Angels Diamond Painting.

Diamond Painting zorgt dat je kunnen ontspannen, verminderd stress, geeft je meer geduld, verhoogt je zelfvertrouwen, brengt eventuele stemmingswisselingen in evenwicht, ontwikkelt je fijne motoriek en niet geheel onbelangrijk, met Diamond Painting heb je altijd een prachtige decoratie voor in huis!

Wat is er nodig voor Diamond Painting?

Je hebt niet veel nodig om met Diamond Painting te beginnen. Al onze Diamond Painting pakketten worden standaard geleverd met alle materialen die je nodig hebt: een canvas, alle benodigde steentjes maar ook een startsetje met daarin een Diamond Painting Pen, een stukje wax en een schudbakje. Zo kun je direct van start!