Even voorstellen

Angelique van Angels Diamond Painting

Op de website staat groot vermeld "persoonlijke service", dan mag je natuurlijk niet verstopt blijven achter een logo! 

Wie is dat dan, het gezicht achter Angels Diamond Painting?

Ik ben Angelique, 53 jaar, getrouwd met Rob en hondenmama van Charlie. Ik woon in Haarlem en vanuit (inmiddels de grootste) slaapkamer run ik mijn webshop. Na ruim 30 jaar gewerkt te hebben als Secretaresse, Administratief Medewerkster en Planner ben ik zo’n 3 jaar geleden begonnen aan mijn "droom die uitkomt".

Al jaren wilde ik graag een eigen bedrijf starten maar wist nooit zo goed hoe of wat. Na de ontdekking van Diamond Painting wist ik het wel, ik ging van mijn hobby mijn werk maken en Angels Diamond Painting was geboren.

Op dit moment hebben wij Diamond Paintings in alle soorten en maten, maar je kan natuurlijk ook van een eigen foto een Custom Diamond Painting laten maken. Uiteraard hebben wij ook de handigste tools en accessoires, pennen en opbergboxen.

“Your order made me do the happy dance!"

Dit is zo ontzettend waar. Iedere bestelling word ik zo enorm blij van, want dan kan ik weer leuke bestellingen gaan inpakken en er echt een cadeautje voor jullie van maken.

Wil je mij nog blijer maken? Volg mij dan op onze social media, de links vind je hieronder!

Heel veel shopplezier!

Angelique


Ontstaan van Angels Daimond Painting

 

Diamond Painting is een rustgevende hobby waarbij je steentjes plakt op een zelfklevende canvas. Je kan dit met een standaard foto/plaatje doen, maar je kan ook je eigen foto laten omzetten in een Diamond Painting.

 

 

Zelf heb ik Diamond Painting 5 jaar geleden ontdekt en was direct verslaafd. Ik ging op zoek naar facebookgroepen en websites om zoveel mogelijk te weten te komen over Diamond Painting. Dat was nog best lastig, maar inmiddels is er nu veel meer over bekend dan 5 jaar geleden en ben ik er trots op dat de mensen nu mij weten te vinden voor al hun vragen over Diamond Painting.

Ik hoop dat ik iedereen kan helpen om net zoveel van hun hobby te gaan houden als ik dat doe.